-20%

Lätt Brunnslock 550 Composite


Passar för olika typer av betong eller plastbrunnar/rör med inner-diameter 400-520 mm

Enkel montering. Följer alltid med 4st betongskruvar för montering i betongbrunn.Barnsäker låses med 3st skruvar. Tål en belastning på 3,5 ton.

Uv-skyddad och tål minusgrader ner till -30 grader.

Utvändigt mått: 550 mm
Öppningsmått: 450 mm
Vikt: 6 kg

 

1 895 kr 1 523 kr

Frakt tillkommer i kassan

Artikelnr: 1013

Allmänna frågor

Produktfrågor

Mer information:

Svenska Brunnslock AB tillverkar och marknadsför lätta, barnsäkra och låsbara brunnslock i olika dimensioner.
Enligt Arbetsmiljöverkets regler får inte ett brunnslock i betong väga mer än 25 kg. Orsaken är att man vill undvika skador hos din slamtömmare. I många kommuner tar man dessutom ut en extra avgift vid slamtömning om brunnslocket är för tungt.

Våra brunnslock väger inte mer än ett några kilo men är lika hållbara och säkra som de vanliga tunga brunnslocken. Dessutom tycker vi att de är vackrare att se på eftersom färg och form passar mycket bättre in i den miljö som de oftast finns i.

Brunnslocken är testade och godkända enligt Boverkets regler gällande ”Barnsäkra Brunnar”. Öppningsanordningen som medföljer, är rostfri och har en unik lösning som gör att gängstången inte kan snurra vid öppning eller stängning.

Passar alla typer av brunnsrör i plast eller betong med utvändig diameter 560-610.

[themify_button style=”medium flat” color=”#00437f” link=”/brunnstyper” text=”#fff” ]Läs mer om brunnstyper[/themify_button]

 

Är ni osäker på vilken storlek av brunnslock som passar er brunn, tveka inte att kontakta oss vi hjälper gärna till. Antingen via vårt Kontaktformulär eller telefon 0920-520056.